Sa velikim oduševljenjem otvaram ovu temu, koja se tiče donatora, sponzora i svih onih koju su pomogli da bi osigurali dobar provod na Crypto.ba kampu 2021 koji će se održati u Sanskom Mostu 26-28. Augusta!

Kao prvo, želim da navedem našeg prijatelja i sponzora, tj. kripto mjenačnica BCX.ba sa kojima smo u jako dobrim odnosima, te smo oficijelno i partneri u kripto priči na ovim područjima, gdje se uzajamno pomažemo na promociji kripto priče u BiH.

Kao što smo naveli, planiramo uraditi jako dobru priču na kampu, sa muzikom uživo, te sa dosta finih iznenađenja i slično.

Da ne duljim puno…potrebno nam je sredstava kako bi organizovali kako spada, pogotovo jer nam dolaze jako ugledni ljudi iz kripto polja sa područja Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Sami bend sa ozvučenjem će koštati 2000 KM, a u planu su razne aktivnosti na edukaciji o kripto valutama kao i trodnevno druženje uz roštilje i pozitivnu priču.

Svaki donator, sponzor, pravno ili fizičko lice će dobiti mjesto za reklamu na kampu u trajanju od 3. dana, kao zahvalu za sponzorisanje.

Ukoliko želite da se priključite priči, javite mi se na 061 435 134 ili na email rux@crypto.ba

Izvor: www.inmedia.ba